AVÍS LEGAL

POLÍTICA DE PRIVACITAT

Avís legal

El present és un avís d’obligada visualització que regula les condicions d’ús que han de ser observades i respectades pels usuaris d’aquesta pàgina web. És important llegir-lo atentament, ja que el fet d’accedir-hi implica que l’usuari ha llegit i accepta, sense reserves, les condicions que segueixen.

informació general

En compliment de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, i una altra legislació complementària, s’informa que el titular del present lloc web és Motlles i Sistemes Tècnics per a la Indústria del cautxú (MOSTIC en endavant), amb domicili social en Carrer Química, 9 Poligon industrial la Ferreria 08110 Montcada i Reixach NIF: B66227406

Condicions d’ús de la pàgina web

L’accés a la pàgina web per part de l’usuari és gratuït. No obstant això, està condicionat a la lectura prèvia i acceptació íntegra, expressa i sense reserves de les CONDICIONS GENERALS D’ÚS, vigents en el moment. Si l’usuari no està d’acord amb aquestes condicions d’ús s’haurà d’abstenir d’utilitzar aquest portal, així com d’operar en ell.

Per això, si l’usuari no està d’acord amb les consideracions detallades en aquest avís legal preguem no faci ús del present lloc web, ja que qualsevol ús que faci del mateix o dels serveis i continguts, suposarà l’acceptació dels termes legals que es descriuen.

MOSTIC, en el marc de la seva activitat, posa diferents continguts a disposició dels usuaris per tal que puguin fer un ús racional i atendre les seves necessitats d’informació amb finalitat docent, acadèmica, contractació de serveis o similar. Així doncs, queda expressament prohibit als usuaris utilitzar-los amb finalitats diferents per als quals van ser creats.

L’usuari accepta accedir a la nostra pàgina web d’acord amb la bona fe, les normes d’ordre públic i, si escau, les condicions específiques d’ús que siguin aplicables. L’accés al nostre lloc web es fa sota la responsabilitat pròpia i exclusiva de l’usuari que respondrà, en tot cas, dels danys i perjudicis que pogués causar.

L’usuari té expressament prohibida la utilització i obtenció dels serveis i continguts oferts en aquesta pàgina web per procediments diferents als estipulats en aquestes condicions d’ús i, si escau, en les condicions particulars que regulin l’adquisició de determinats serveis.

Aquesta pàgina web conté enllaços o hiperenllaços que condueixen a altres pàgines web gestionades per tercers aliens a la nostra organització. Així doncs, MOSTIC no pot garantir el contingut o les informacions que es recullin en les pàgines web esmentades, ni la seva veracitat o actualització. En conseqüència MOSTIC queda eximit de qualsevol responsabilitat per danys i perjudicis de tota mena que puguin derivar-se de la utilització de pàgines web alienes a la nostra.

Drets de propietat intel·lectual i industrial

MOSTIC és titular dels drets de propietat intel·lectual i industrial de la totalitat dels continguts d’aquesta pàgina web (incloent, a títol merament enunciatiu, tots els elements que configuren l’aparença visual, la imatge gràfica, marques, logotips, noms comercials, noms de domini, textos, crítiques i comentaris, imatges, gràfics, dissenys, sons, bases de dades, programes, diagrames de flux, presentació, arquitectura de navegació, el disseny de la interfície tecnològica i els codis font de les pàgines web) independentment del suport en què es trobin.

Es prohibeix expressament la realització de framings o de qualsevol altre mecanisme que alterin el disseny, configuració original o continguts d’aquest lloc web.

L’accés al lloc web no implica la concessió de cap tipus de llicència sobre el mateix o els seus continguts. I queda prohibida la realització de cap negoci jurídic sobre els mateixos.

MOSTIC no assumirà cap responsabilitat que pugui derivar-se de qualsevol alteració o manipulació d’aquesta pàgina web per part de tercers.

Limitació de la responsabilitat

MOSTIC ha adoptat les mesures de seguretat que permet l’estat actual de la tecnologia. No obstant això, no pot garantir l’absència absoluta de virus o elements lesius i, en conseqüència, queda exonerada de qualsevol responsabilitat en aquest aspecte.

MOSTIC no assumeix cap responsabilitat derivada, o que pugui derivar, de la utilització que els usuaris facin de les informacions i continguts d’aquesta pàgina web.

MOSTIC realitzarà tots els esforços possibles per mantenir el present lloc web actualitzat, però tot i haver pres totes les precaucions necessàries per a proporcionar informacions actuals i exactes, no podem garantir l’actualització de tota la informació facilitada ni la manca d’errors o omissions.

Les opinions aparegudes en les publicacions, revistes i articles accessibles des del lloc web pertanyen als seus respectius autors. Per això MOSTIC no assumeix cap responsabilitat per la informació i els continguts de tota mena accessibles des del lloc web que hagin estat facilitats per tercers i, especialment, pels danys i perjudicis de qualsevol tipus vinculats a estos.

Tampoc respondrà per l’incompliment de qualsevol llei, costum o codi de conducta que els siguin aplicables.

{

Nuestro gran reto es la mejora continua ...

93 572 61 30

93 572 61 28

mostic@mostic.com

Copyright © 2019 | MOSTIC ·  Designed for mostic

 

El nostre gran repte és la millora contínua ...

Copyright © 2019 | MOSTIC ·  Designed for mostic